Datum: 31. 3. 2020

Zdravstveni dom v času epidemije

 • Zanje objave

 • V Lomu je lepo

  LOM, TI DOLINICA ZALA,
  TI ZVONČEK POMLADNI ZVONI,
  TI TROBI TROBENTICA MALA,
  SINIČKA TI POJE VSE DNI.

  OB TEBI POTOČEK SE VIJE,
  DA ŽEJNA NE B`LA B` NIKDAR,
  NAD TABO PA SONČECE SIJE,
  DA SREČNA BILA BI VSEKDAR.

  DOLINICA MOJA IN HRIBI,
  PRELEPA OB ROBU GOZDOV,
  ŠE LEPŠA KO SNEŽEK KRISTALNI
  DARUJE TI PLAŠČEK SVOJ NOV.

  TE STORŽIČ VISOKI VARUJE,
  ODEVA TE MODRO NEBO,
  TI VETR`C POREDNI KRALJUJE,
  KAKO JE V LOMU LEPO.

  A. Meglič
 • Ansambel Zarja

 • Instagram

 • Zdravstveni dom Tržič – SPOROČILO ZA JAVNOST dne 30.3.2020:

  29.3.2020 je bila v Tržiču potrjena prva okužba z virusom Covid 19.

  Zaposleni Zdravstvenega doma Tržič so v stiku s pacientom ravnali v skladu s priporočili NIJZ (Nacionalni inštitut za javno zdravje) in Ministrstva za zdravje Republike Slovenije. Oboleli je bil ustrezno napoten na nadaljnjo obravnavo. O primeru smo obvestili tudi epidemiološko službo, ki vodi nadaljnje postopke.

  Občane Tržiča znova pozivamo, da se držijo navodil, ki jih vsakodnevno posredujejo mediji, se samozaščitno obnašajo in se ne prepustijo paniki, za katero ni utemeljenih razlogov.

  Delo v Zdravstvenem domu Tržič je v času epidemije organizirano v skladu z usmeritvami Ministrstva za zdravje Republike Slovenije. Podrobnejše informacije o tem so na naši internetni strani.

  V pomoč pri vaših vprašanjih in dilemah smo vam na voljo izbrani osebni zdravniki in naše medicinske sestre v ambulantah, v njihovi odsotnosti ali zasedenosti pa dežurni zdravniki in reševalci. Na spletni strani Zdravstvenega doma Tržič so objavljene telefonske številke in e naslovi naših ambulant. V času dežurne službe so vam na razpolago dežurni zdravniki, diplomirani zdravstveniki in medicinski tehniki. Tudi kontakt ambulante za nujno medicinsko pomoč je objavljen na spletni strani zdravstvenega doma Tržič.

  Poleg tega smo v Zdravstvenem domu Tržič uvedli psihološko podporo za vse, ki se želijo o svojih aktualnih stiskah pogovoriti s strokovnjakom. Vsak dan od ponedeljka do petka od 13h do 16h je na telefonski številki 030-360-964 na voljo diplomirana psihologinja zaposlena v Zdravstvenem domu Tržič.

  Pacienti zasebnih zdravnic v občini Tržič lahko ustrezne informacije dobivajo v njihovih ambulantah, v primeru njihove odsotnosti in med dežurstvi pa lahko pokličejo v ambulanto za nujno medicinsko pomoč zdravstvenega doma.

  Pripravila:

  Alice Kikel, dr. med. spec., vodja službe splošne medicine in prim. dr. Iztok Tomazin, dr. med. spec., direktor ZD Tržič.

  Tržič, 30.3.2020

   

  NA VRH
  Za ogled priporočamo Internet Explorer 7+, Firefox 3+, Chrome, zaslon 1024 x 768 ali večji.
  © Melom d.o.o. Tržič
  © 2011